VY VYBÍRÁTE RECENZI

4. srpna 2016 v 23:10 | Svačinka |  Moje Řeči
CO TO?!

Ano, ano, je to tady.
Nastal čas, abyste mi VY vybrali, co zrecenzovat.

Možná se to někomu bude zdát brzy: ''Vždyť jsi blog založil asi před týdnem!'', ale co už. Změna je život.

Takže pokud máte nějaký produkt, který byste rádi vyzkoušeli, ale bojíte si jej koupit nebo tak, prostě to do komentářů prásknětě a já to schytám a budu jej muset vyzkoušet.

Jen pro vás.

Těším se,

Svačinka Usmívající se

PS: Pouze prvních pět komentářů zrecenzuji!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Michaela. Michaela. | Web | 5. srpna 2016 v 9:24 | Reagovat

Ahoj, prosím, podívej se na email.

2 Chloé Chloé | Web | 5. srpna 2016 v 14:48 | Reagovat

Wow, ešte som asi ani nevidela blogovať chalana o takýchto veciach :) Super! Recenzuj hlavne to, s čím by si sa chcel s nami podeliť, povedať ohľadom daných produktov svoj názor. Ale pokiaľ nemáš ešte nejaké nápady o čom, kľudne by si mohol aj práve tie chlapčenské veci zo sveta kozmetiky :)

3 Kerr Kerr | Web | 5. srpna 2016 v 16:30 | Reagovat

Tyjo, já nevím. Mám nápady na různé rtěnky a umělé řasy a do toho tě tahat nechci :D Ale rozhodně mě napadlo zrecenzovat takové ty bomby do vany.. Už delší dobu si chci nějaké pořídit, ale vůbec netuším jaké. Nebo celkově něco do vany:)

4 hvezdykrasy hvezdykrasy | Web | 5. srpna 2016 v 23:00 | Reagovat

[2]: Chloé, díky za názor. Není to o tom, že bych nevěděl (mám plnou koupelnu skvělých produktů, které bych chtěl zrecenzovat), ale nevím, jestli vás to bude zajímat. A mě na vašem názoru záleží, proto bych chtěl chtěl od vás něco, po čem toužíte :) Ale každopádně vás toho z mé vlastní sbírky čeká hodně ;)

[3]: Kerr, díky za tip. Porozhlédnu se v Kiehl's, myslím, že je tam mají a zrecenzuji a doporučím :)

5 Kerr Kerr | Web | 5. srpna 2016 v 23:41 | Reagovat

[4]: Mimochodem, jsem ráda, že jsem na tvůj blog narazila. Vážně jsi mě hrozně zaujal a myslím, že ještě chvíli a budeš vážně jeden z těch lepších blogerů na blogu:) Je hrozně dobře poznat, jaká jsi silná osobnost. Těším se na další články!

6 hvezdykrasy hvezdykrasy | Web | 5. srpna 2016 v 23:46 | Reagovat

Díky Kerr, vážím si toho!
Já jsem taky moc rád, že jsem narazil na tvůj blog. Jsem na něm denně a vždy se těším na nový článek!
Díky a palec hore (y)
... sakra! Tohle vlastně není FB :D

7 sakay sakay | Web | 9. srpna 2016 v 17:31 | Reagovat

mohl bys zkusit balzám na rty od eos :D je totiž děsně drahej, tak nevim, jestli za to vůbec stojí... :D

8 hvezdykrasy hvezdykrasy | E-mail | Web | 9. srpna 2016 v 22:38 | Reagovat

[7]: Dobře, to nebude problém! :)
Jen jich mám doma pět, tak nevím, který první :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama